Tamdan dam dam.....

Fruktansvärt tragiskt tycker jag att det är när jag skall skriva en rubrik och får upp ca 50 000 alternativ på en liknande rubrik som jag redan använt så pass ofta att man nästan kan kalla det för missbruk.
Men så är det.
Samma gamla saker och ständiga upprepningar.
That´s my life, så gillar ni inte det ni ser de första 5 min så kan ni likaväl skippa att försöka "lära känna mig" eftersom de övriga timmarna enbart kommer bestå av upprepningar och varianter på de första 5 minuterna.

Sitter just nu och tittar på Melodifestivalen, efter att ha blivit nedröstad av sonen och maken. Inte för att maken tycker melodifestivalen är bra, utan snarare en tradition... blöä....
Vad som även är en tradition, är att alla somnar tidigt i programmet och jag - den enda som INTE ville se det - sitter ensam kvar och tittar på det.
Men traditioner är ju till för att följas, är det inte så.


Igår tog jag en bit mat tillsammans med goa vänner... och så tog vi varsit glas vin... eller ja, det slutade med att vi i genomsnitt faktiskt tog varsin flaska (gulp) och det kan jag tala om för er att det kändes i denna skalle när den vaknade i morse .... öööhhhh och har även haft med sina biverkningar av både alkohol och kolhydrater så det heter duga. Dagen har idag m a o varit ganska så seg.

Ja happ.... då var festival skiten över och Saade vaade (tog den från FB) som vann.... Jag har ingen egentlig kommentar över det. Tycker låten är helt ok, och killen får ju bevisligen flickors fuktigaste delar med på sin sida med sina sammetslena små pojkögon så varför inte.
Att beskåda var dock Dannys låt mer imponerande tillsammans med dansen. Har hört den på radio, men den är den första låt som verkligen blir bättre när man SER den och inte tvärtom.

Men... nu ska jag se om inte jag kan få titta på en film, eller om jag ska ta och knoppa in även jag. För 5 min har ju passerat för länge sedan, så resterande text komer endast vara samma upprepande ord.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0