Hemskt... fruktansvärt!

Idag hände det som jag fasat över.
Phipi´s första blodspillan!

RSS hade precis anlänt och Phipi hade varit i min famn men jag sätter ner henne på golvet när hon vill springa iväg själv.
Då... utan att jag hinner reagera så faller hon pladask med ansiktet rakt ner i golvet.
Tar upp henne snabbt och ser att det börjar komma blod ur munnen och med henne skrikandes i famnen så jag springer in på toaletten och sköljer med kallt vatten.
Vid det laget så har det börjat rinna både från munnen och näsan.
Hade hon slagit ut tänderna?
Mosat läppen?
Brytit näsan?
VAD???

I precis rätt ögonblick, när paniken nästan slår till i överkant på mig, så kliver Underbara S in på toaletten med ett lugn som smittar av sig. Tar kontroll över situationen och pratar lugnande med Phipi (och mig) samtidigt som hon baddar och kontrollerar skadorna.
Vilken enorm tur att hon fanns på plats!

När Phipi lugnat sig och vi kan titta i munnen och ansiktet på henne så ser vi att hon har fått en rejäl fläskläpp, men tänderna är hela både uppe och nere.
Näsan fick en sådan smäll att ett rött märke blev mitt på näsbenet, och jag gissar att hon kommer vara lite blånosad på kalaset sen.

Och jag som varit så harig när det gäller hennes knallande, och nu lär det ju inte bli bättre. Helst vill jag nu hålla henne i handen när hon går.... men hon vill inte hålla i någon alls.



Kommentarer
Postat av: S

<3

2011-03-19 @ 15:09:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0