Tvärstopp!

"Write 100-150 words comparing the similarities and differences between Elizabeth Bennet and Bridget Jones in the texts in Blueprint."



No problems!
Jag kan skriva 150 ord om ingenting vare sig jag blir ombedd till att göra det eller inte.
Men jag misstänker att de inte är ute efter meningslöst dravel de vill ha, utan verkligen fakta här.

Boken (blueprint) som de hänvisar till, innehåller inte så mycket av texterna att man kan få E.B som någon karaktär. Hon sitter mest på en stol och ser så fin ut som möjligt även om om Mr Darcy inte erkänner att han tycker det. B.J far ju mest runt och gör bort sig.
Tur att man har sett filmerna, så man har lite mer personlighet att bilda sin uppfattning på :-)

Vädret utanför är dessutom oförskämt härligt, så emellanåt kommer en bitter känsla av att jag hellre skulle vilja tillbringa denna barnfria dagen med att trycka i fettet i bikinekläderna och placera mig på en solstol på altan.
Men icke. Den tiden kommer nog den med!

Gårdagen var fullsmäckad av studier, men på kvällen åkte vi över till E, C och M för god mat och lite vin. Med tanke på denna dag, så erbjöd jag mig att köra.... men ett glas gott rose, och några klunkar god Allegro slank ner iaf!
Gosh vad jag önskar att jag kunde betala E för att dekorera vårt hus. Varenda liten vrå, och varenda liten del har hon så det känns så fint och hemtrevligt. Allt går i liknande tema.
Oavsett om jag har tid eller inte, så kommer jag aldrig få till det så.... :-(
Jo.... kanske när jag ... nä. Jag får memorera dekorationer hemma hos andra och sedan kopiera. Copycat funkar när man inte har den kunskapen själv.
Jag menar... jag kan ju inte ens bestämma mig för vilka gardiner vi ska ha.... haha.

Jag berättade om mina framtidsplaner (inom ca 5 år - om allt går vägen) och det visade sig att E också ville. Hon hade dessutom haft det så förr, vilket är super då hon redan kan allt! Så vi spånar vidare på det :-)

Nej, nu ska jag tillbaka till Mr Darcy och hans gäng.... Notera antalet ord jag skrivit :-)

Kommentarer
Postat av: Emelie

Hej och hå vilket smicker! Tack!!!

Ja, om 5 år kanske...

Lek i veckan?

Kram

2011-06-06 @ 21:50:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0