Snark.. men snart så!

Vid tiotiden i morse var det dags att lämna sonen på sportfritids.
Sen hem och hämta dottern för att åka iväg till gåvan, mellanlanda på affären för att handla lite saker och sedan iväg till T och J.
Fika och sedan skjutsa Dottern till fotbollsskolan, för att sedan till affären en vända igen då jag glömde barnmaten och sen åka tillbaka till T och J en liten stund.
Efter ngn timme var det dags att hämta sonen, som fick med sig en vän hem, i Vittinge för att sedan återvända till gåvan i väntan på att dotterns grejs skulle vara slut. Tiden räckte inte till för att åka hem emellan.
När dottern slutat var det bara att åka hem och börja med middagen som faktiskt blev så enkelt som falukorv och pasta.
Nu sitter jag ner 5 min och vilar min ack så härliga träningsvärk som jag har i hela kroppen.
Det är fan den skönaste värken som finns!

Om en liten stund är det dags att köra hem sonens vän, då jag sa att jag kunde göra det eftersom dottern faktiskt skulle på träning vid 19 tiden.
Sen skulle det varit träning för dottern, men SOM TUR ÄR så är träningen inställd eftersom det är fotboll hela dagarna nu.

När vi kommer tillbaka hem igen, tänker jag INTE ut och köra igen!

När kidsen lagt sig, så är det studier som gäller... förhoppningsvis somnar jag inte... fast jag behöver sova, eftersom det finns en risk att det blir tidig morgon i morgon eftersom Phipi inte sovit ordentligt under dagen......

När maken kommer hem tänker jag lyxa till det och åka för att inhandla jordgubbsplantor. Ampel och vanliga. Mina har nämligen inte tagit sig ännu och jag vill ha MASSOR av jordgubbar till midsommar.
Oddsen att de jag sått skall växa upp och bli ngt innan dess är minimal.....
Extremt minimal.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0