Rätt eller fel?

Vad är det som håller på att hända i vårt avlånga land?

Överallt ser man hur det ses ner på, och klagar på folk som jobbar, tjänar pengar och kanske t o m har en liten slant över till annat... .efter att ha jobbat upp sig så de kan ha det.

Nu är nästa sågning, städning i hemmet.
Det är tydligen bara lågavlönade invandrarkvinnor som städar hemma hos folk också. Att det egentligen oftast är ett FÖRETAG man anlitar, som i sin tur skickar dit en ANSTÄLLD, har visst ingen inverkan.
För har man städhjälp hemma, så har man dålig människosyn!

Jag tror minsann SE håller på att vända till att det ska vara FULT och FEL att jobba sig uppåt i karriären och tjäna pengar.
Fast så är det egentligen inte. Det är bara "fult" att ha det så, göra det och sedan lägga de pengar man äntligen jobbat sig till, på sig själv. Istället för att låta någon annan få den vinsten och ha de saker som egentligen är själva anledningen till att man jobbade i första taget.

Det har vänts från att vara "skämmigt" att inte ha råd, till "förskräckligt fult" att ha det!

Fattar inte folk, att om ingen betalar skatten i det här avlånga landet, inte jobbar och inte anlitar företagen för det de jobbar med.... ja, vad fan händer då i SE?
Vartifrån skall alla bidragen (som de försöker öka) komma ifrån?
Ökas bidragen igen, så kommer "de som har råd" söka sig bort från landet, och pengarna i SE kommer att sina.... sug på den ni, alla arbetsföra sjukskrivna och medvetet kinkiga på att söka nytt jobb!
Medans ni suger ur pengar ur SE så finns det de som är sjuka och skadade och inte kan ta hand om sig själva. Pensionärer som äter kattmat och människor utan hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0