Fattigdom

ARTIKEL

I många fall blir jag ifrågasatt pga dit jag valt att ge bidrag till.
Detta utöver skatten vi betalar i SE, för hit går bara mini mini mini belopp av det vi betalar i skatt.
De SAKNAR det livsnödvändiga!!!!
Men låt bidragsutnyttjarna fortsätta klaga på att de inte har råd med det materiella som de anser är "livsnödviktigt" så kan vi koncentrera oss (som så många av dem säger) på den "fattigdom" som existerar här i SE ist.
Det är väl FAN så mycket viktigare att barnen får spela fotboll och åka utomlands med sina bidragstagande slashasar till föräldrar (notera: DE som utnyttjar systemet) än att dessa stackars människor kan få extra katastrofhjälp.

Vill man hjälpa BEHÖVANDE, och inte känner till någon RIKTIG här i SE... så finns det även andra ställen man kan skänka en slant till:

- Läkare utan gränser
- Unicef
- Rädda Barnen (De är även de som rapporterar om SE´s tillstånd... kanske har de några verkliga fall än de som AF skriver om.)
- BRIS (vill man hålla sig inom SE så kan man även bidra här)
- Amnesty
- Lions (efter att ha träffat en höjdare här i från, som vägrar åka på annat sätt än i Limosine - på bolagets bekostnad så har jag personligen valt att INTE använda dessa)
I de flesta Stora städer, som Stockholm och Uppsala ex, så finns ju även Stadsmissionen dit man kan skänka både pengar och saker.

Så, släng in pengar till dessa varje månad, eller bidra extra på annat sätt varje mån ... utöver skatten ni med (ni som kritiserat mina åsikter om slashasarna i SE) eller:


Kommentarer
Postat av: Johanna på UNICEF

Tack för din länk, det betyder mycket!

2011-07-05 @ 09:53:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0