Vilken natt!!

Igår var jag så fruktansvärt trött, att jag kände det som en helt naturlig grej att gå och lägga mig så fort jag kunde. Vilket blev vid 20.00
Stolt över att jag inte sovit middag, men irriterad över att e.m medstadels gick åt till att zombiefiera tillvaron utan den minsta aktiv hjärncell. Bara med den äckligt krypande känslan av att det är ngt jag skulle göra...

Somnade som en stock, utan problem.
Måste haft ett stort leende på mina läppar (de i ansiktet) och varit mycket nöjd i förväg över allt jag skulle kunna orka göra idag pga att jag är så utvilad.
Kändes som om jag skulle kunnat sova ikapp ALLT som jag missat när det gäller sömn.

... Tills jag vaknar 23.30...
Klarvaken!
Aja, eftersom jag ändå var vaken och hade en klar skalle, så fixade jag de grejer som gnagt mig i nacken med "det var ngt jag skulle göra".
Går sedan och lägger mig igen vid 01.30 ca....
... och KAN INTE SOVA.
Sist jag kollade på klockan, så visade den 06.30... och då hade jag inte sovit en blund sedan 23.30
Så mycket för min "sova ikapp grej".

Även Emilia hade problem att sova, så maken fick kliva över i hennes säng så hon kunde ligga i hans. Tillsammans kollade vi på Tim Burton´s corpse bride, Alla polis dokumentärer och avslutade på morgonkvisten med förlossningskliniken (två avsnitt).



Efter ett tag började Phipi knorra och ville inte sova längre, kul för henne eftersom hon var den enda av oss som faktiskt sovit.
Emilia tog henne och gick över till "Pappa" med henne, kom sedan tillbaka... stängde dörren... och så fick vi sova 2-3 tim iaf... väcktes vid 11 tiden av maken så vi skall ha en chans att somna i kväll.

Så mycket för att sova i kapp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0