Hemskt... fruktansvärt!

ARTIKEL

Det är verkligen fruktansvärt hemskt att folk utvisas trots att de har dödshot hängande över sig. Alla som flyr sitt land, hoppas på ett bättre liv i ett annat.
Det tragiska är, att om man öppnar gränserna helt och villkorslöst, så kommer även detta land behövas flys i från i framtiden. Sverige kommer bli överbefolkat, skatterna höga och getton/grupper bildas.
Högutbildade får ta de jobb de får, eller gå på bidrag. Kriminaliteten kommer öka, då ungdomar inte har någonstans att ta vägen, eller något att göra än att bara dra omkring.
Samma sak som händer i de länderna (syfte på bråk och dyl pga religion) kommer fortsätta här i Sverige...

Kanske är det hårt att säga, men Om alla får stanna.... så kan vi inte längre hjälpa de som redan finns här. De kommer aldrig få en chans till bättre och värdigare liv.
Sen undrar jag.... är det verkligen så att a l l a som utvisas har dödshot hängande över sig eller har det blivit en standard på ansökningshandlingarna?

Man kan bara dela ut så mycket hjälp man har att ge.

Kommentarer
Postat av: bloggare på icedaniel.se

Klart att inte alla eller långt ifrån alla är dödshotade. Många vill leva i ett land där det finns bättre ekonomiska föresättningar. Jag har träffat många som lever i Sverige för att tjäna pengar och samtidigt har köpt hus i sitt hemland dit de åker typ en månad om året och har det gott. Bland folk från Balkan är det mycket vanligt.Vem hade inte gjort det. På Balkan tjänar man typ 2000 kr i månaden, i Sverige minst typ 20000 kr. Jag hade också gjort det förmodligen.

2011-01-20 @ 00:47:43
URL: http://www.icedaniel.se
Postat av: Cin

MMMmmmm.... Fast då är det som sagt flytt pga ekonomiska skäl... och då uppger man nog knappast "dödshot" som en anledning, och "flyr" hit. Det är lite den poängen jag skrev om.

2011-01-20 @ 09:01:30
URL: http://lovelybitch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0