No worry!

För att mildra de oroligas magar så tänkte jag bara medd att regnet nu slutat och vi verkar ha haft en jävla tur till skillnad från de som kom för en vecka sedan.
I går var det molnigt, men solen nådde ändå ner med sina strålar tillräckligt för att bränna trots solkräm och idag har jag blivit bränd av både solen och maneter (ok, en manet...)



Här om dagen var vi på elefant utflykt.
Aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Vet inte riktigt vad jag tänkte på, jag som är rädd för hästar, när jag signade mig upp för att ta de äldre kidsen på detta.
H e l v e t e!!
Milis hade vett nog att dra sig ur innan vi klev på elefanten och begav oss upp i bergen. Men jag hade redan klivit på, Joi m fam hade redan gungat iväg på sin fant, så jag ville inte lämna Oliwer på denna gigantiska varelse alldeles själv. När vi kommit iväg en bit och de branta, leriga sluttningarna tornade upp sig... så kunde jag verkligen inte förstå varför jag inte bara utnyttjat makten som föräldrer (=bestämmande) och sagt nej till hela iden.
Oliwer däremot hade jätte skoj (både åt mig och ridningen) och fick t o m byta plats med skötaren och sitta bakom huvudet på den... elefanten alltså, inte skötaren.

Kidsen slaggar och jag sitter tillsammans med maken på balkongen i 30° värme. Med en Breezer i handen och lyssnar på grodornas sång.
Loooovely!

Drog även i väg en sväng till en marknad idag, och en liten tur för att kika på Polisbåt 813 som fick lift med vågen 2 km för att slutligen hamna på land.

Imponerande vilka krafter moder jord besitter... när ska människan lära sig att sluta misshandla henne?

Well.... har bara 30 min wifi och ca 20 av dem gick åt till att kolla mailen och rensa den... kanske borde göra det oftare :-)

Soliga hälsningar!

Kommentarer
Postat av: Satu

Låter som om ni har det bäst =) Den båten har jag med varit vid och kollat. Det får verkligen en att förstå bättre hur pass illa det var den dagen. Ha en fantastiska andra vecka!! Kramar

2011-04-02 @ 19:43:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0