Helvetes piss dag!

Vaknade i morse och trodde jag hade förstoppning... igen, då magknipen inte var av denna värld. Men jag tänkte: Va fan, när jag rört på mig lite och fått igång det där så ger det med sig.
Men icke.
Kallsvettningar, magknip, illamående och kväljningar för att sedan avsluta det med ett brutalt informerande sätt att förklara för mig själv att det INTE var tal om förstoppning.
Brun insida på toaletten ser lite coolt ut faktiskt... om det inte hade varit för att avföring har samma färg... blääää. Kanske skulle göra som en person hade gjort i det där städprogrammet förut, spraya insidan på toaletten med färg... eller ... näää... kanske inte är så praktiskt när det väl kommer till kritan.

Igår började vi ju rensa ur sommarstugan och förråden.
Men maken fick fortsätta själv idag, tillsammans med Phipi iofs, då jag blev helt klubbad av... ja, vad det nu var.
Det går ju magsjuka, så det är ju inte helt uteslutet.
Det säkra före det osäkra så stannade vi hemma från J´s kalas.. men vi måste åka och gratta honom i veckan för nu är det evigheter sedan vi sågs... suger!

Pga att min hjärncell följer samma strategi som kaninen i Alice i underlandet: "jag är sen, jag är sen, jag är sen" så får jag helt sonika bita ihop för min seghet och köra igång med matte nu, som jag låtit ligga lite fööööör länge. 8/5 skall första uppdraget vara innne, och jag tänkte att det kan ju vara bra om jag har koll på vad det innebär.... Ett prov tror jag... på de 103 sidorna som jag skulle räknat (bara 87 kvar) under påskveckan... ööööhhhh!
Sen har jag uppdrag på biologi och kemi oxå, som skall vara inne den 15/5... och de böckerna har jag knappt öppnat ännu.
Yikes!
Men... det kommer bli enklare för mig att sätta mig på dagarna när Phipi sover, nu när kidsen börjar i skolan igen. De är klara med sina läxor och de behövde min hjälp, så det är huvudsaken!

Nu: Matte av mina sista krafter....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0