Inte det inte.

Inget planerat i helgen för en gångs skull.
Massor att fixa på tomten inför hösten, och att gräva djupare i förråden skadar ju absolut inte det heller.
... och så öser regnet ner när man vaknar!
Med öser menar jag verkligen ÖSER!

Var hos mor och far igår. Kändes enormt skönt att se hur Phipi faktiskt tyckte att det var helt ok att mormor var där istället för mamma. Och det var heller inte helt enkelt att skrika hysteriskt utan att nyfiket titta på vad morfar höll på med.
Emilia och Oliwer somnade som stockar efter en dag av skola, badhus och gamla kort att titta på :) och vi åkte hem väldigt sent ist för att stanna över natten.
På så sätt, oavsett om vi vaknar tidigt eller sent (vad är oddsen för att Oliwer ska sova länge på morgonen?) så kan vi sätta igång på en gång och inte förlora en massa timmar i dagsljus ;-). Samtidigt som vi kan stanna hos M&F lika länge som vi hade gjort om vi hade varit över natten.
Pratade även om kommande resa, så nu vet jag när vi åker och vad jag måste göra tills dess. Barnen skall ju självklart med även om de egentligen bör gå i skolan. De får helt enkelt ta med sig studierna och plugga där!

Nej, nu är det dags att äta frukost, vika resten av tvätten (och tvätta mer) samt skriva matlista inför kommande veckor :-)



OBS! STÖLD AV BILD ÄR INTE OK!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0