Typiskt, en söndagsmorgon.

Ja.... efter att ha legat en bra stund med en liten rosslig tjej som sliter och drar i mig, sparkar och klöser, så inser jag att jag måste kliva upp.
Jag har absolut ingen lust.
Trots att jag ligger vaken en bra stund, så tittar jag inte på kl förrän vid 05.00 och några minuter senare är det helt omöjligt att ligga kvar i sängen.

Charmtroll som hon är, så möter hon mig med ett stort leende precis när jag blinkat John Blund ur ögonen. Och även om jag kliver upp utan att säga ngt, så svansar min käre make efter mig och frågar om han ska ta henne.
Arla morgonstund i all välmening, men inte heller han kan låta bli att nojsa med våra barn när de är så här morgonmysiga... även om de äldre har klivit steget från morgonmysiga till lätt irriterade ;-) Lite hormoner där tror jag.

Nu har iaf kl passerat 07.00 och Phipi har äntligen somnat om.
Jag fick plocka iordning i köket, tvätta, hänga tvätt och vika lite också... så jag är ganska så nöjd ;-)
Kaffet som jag tog mig, hade tyvärr ingen lust att bli ngt annat än blask (nespresso) och det är väl bara min vanliga tur ;-)

Att dessutom få sitta här och se hur det blir ljusare och ljusare ute samtidigt som MrFrost har skog och mark i ett hårt grepp, är helt underbart. Helst vill jag bara ta kameran och sticka ut på en fototur...
Men det är först nu när Phipi somnat igen som det är ljust nog för mig att våga mig ut ;-)

Våra planer för dagen blev ändrade pga Phipis förkylning och jag vet inte riktigt vad jag ska göra istället. Kanske passa på att få in fåglarna i hönshuset nu när maken finns hemma för de tunga lyften :-) Eller helt enkelt bara fortsätta i stugan och rensa ur grejor....
Men först... sova igen lite sömn som missades på morgonkvisten :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0