Nya livet

Livet på landet är underbart.
Trots att hela helgen varit fullt av aktiviteter, så är det länge sedan jag varit så avslappnad en söndags kväll.
I morse fick vi gå upp tidigt igen, då det var samling vid idrottsplatsen redan 08.30 för att i gemensamt följe bege oss till Harbo för matcher i någon cup som jag inte har en aning om vad den heter ;-)
När vi åkte, duggade regnet en aning men det var fortfarande väldigt varmt och behagligt ute. Så ingen av oss hade någon direkt tanke på att packa med paraply eller stövlar..... eller ens varmare kläder då de senaste dagarna varit i genomsnitt 25° i skuggan.

Första matchen gick av stapeln vid 10 tiden, och jag fann en lagom torr plats att stå på med Philippa. Mattias kunde inte hålla sig utan ville stå närmare planen.
Emilia följde inte ens med oss, utan hoppade av när vi plockade upp Sebbe och följde med Fredrika till stallet i stället.
När matchen pågått en stund tilltar duggregnet och ersätts av riktigt stora tunga droppar...  så jag beslutar mig för att köra iväg en snabbis till syrran och låna paraply.

När det är dags för andra matchen så tror jag att jordklotet har snurrat en aning snett, då det är näst intill vinter kyla... med iskalla vindar och regn som piskar lika hårt som hagel.
Stackars killarna kämpade på i kortärmat och shorts... men matchen slutar med 0-5 och och vissa av dem frös så mycket så de drog in armarna i tröjan.
Planen var att det skulle bli en tredje match, men den blev inställd och spelas istället nu på söndag.. på hemmaplan ;-)

Vi kom hem... men killarna ville inte sluta spela fotboll, så de fortsatte när de kom hem och efter ett tag åkte vi hem till M & T för att plocka Milis.
En rundvandring i stallet, och kika på när Emilia red en pigg ponny som fick för sig att göra tappra försök i att kasta av Emilia.
Den stegrade sig två gånger, men Emilia höll sig kvar även om benen var väldigt darriga när hon väl klev av hästen sen.
Jag hoppas hon återfår intresset nu när hon har en kompis som hänger med sina hästar hela tiden :-)
Kul har hon haft det iaf :-)

Nu... orkar jag inge mer, utan tänker bädda iordning för nannataim.
Näst nästa helg är förhoppningsvis vår första helg i nya huset :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0