Jo... men ja... eller... asså

På FB ser jag en annons på den högra sidan av allt ointressant att läsa, som lyder:
"Ska du på fest, men inte har något snyggt att ha på dig?"

...
och så är det tillhörande bild till. (www.swefox.se)

Jag tittar på bilden... höjer ögonbrynen och tänker stilla för mig själv:
- "Jag ska inte på fest. Inte heller har jag något jag isf skulle kunna ta på mig... men å andra sidan, så skulle dessa kläder inte heller vara ett alternativ, för jag tvivlar starkt på att modellens kropp kommer med på köpet"

Söta små dressar, linnen som de kallar för klänningar....
Tights där tyget inte räckt till till en ordentlig midja så byxorna hålls uppe...
Om den stackars sate som har dessa plagg, sätter sig ner... så är det bara att hoppas på att de investerat i ordentliga underkläder.... För annars syns verkligen hela härligheten.

Nog för att man inte kan skylla ex en våldtäkt på hur tjejen är klädd.... så kan jag heller inte förstå, hur man vill gå klädd och visa de intima delarna (om man inte har ordentliga underkläder) och sedan påpeka att man inte är intresserad av sex....
Tryck upp pattarna i ansiktet på vilken karl som helst, och de (oavsett om de gillar det eller inte) kommer genast dra kopplingen till sex. Även de tjejer som sitter runt kommer dra den kopplingen.

Det värsta jag hört... är iaf när jag fick höra om en "ungdomlig tillställning".
Barnen... ok ungdomarna... hade inte haft ngt att göra... men istället för att föreslå tv... spel... eller något annat, så blev kommentaren... OCH HANDLINGEN:
- "Ska vi ta och knulla lite"

Jag är chockad.
Och se där... här sitter jag ute i skogen, med mina joggingbyxor för feta människor och fördömmer de oklädda individerna inne i människobyn.
Jag tror att jag behöver lite mer av dem, och dem lite mer av mig.

Snabb tanke även till de apraser (som vi härstammar från.. hehe) som faktiskt hälsar på varandra genom att honan vänder rumpan till och blir påsatt!!!
Tjeeena... boink boink... fan, länge sen sist!... boink boink

Utvecklas vi... eller går vi bakåt?

"Människan är inte ensam om att ha ett mångsidigt sexualliv. Av de djurarter man hittills har studerat finns åtminstone tre som har ett minst lika varierat sexualliv som människan: dvärgschimpans, orangutang och schimpans. Dvärgschimpansen är mycket avancerad eftersom den genom att gestikulera med händer och armar kan tala om för sin partner vad den vill ha för typ av sex.

Liksom vid parningsakter mellan hane och hona är det även vid homosexuella relationer absolut vanligast att den ena partnern bestiger den andra bakifrån. Det gäller vid 95 procent av alla observationer. Hos primater förekommer dock både bland hetero- och homosexuella par att djuren har sex ansikte mot ansikte - något som ofta felaktigt anges vara unikt för människan.

Homosexuella dvärgschimpanshonor ses i denna situation ofta stimulera varandra genom att gnida könsorganen mot varandra. Under leken styvnar hela clitoris (hos människan bara dess yttre del) och kan, genom att den är ganska stor, tränga in i partnerns vagina. Att döma av ansiktsuttryck och läten upplever dvärgschimpanserna orgasm vid dessa lekar. Honorna kan även stimulera varandras könsorgan genom att föra in fingrar eller föremål som grenar eller hoprullade blad i partnerns vagina.

Även homosexuella hanar kan stimulera varandras könsorgan, ofta genom penisfäktning men även med hjälp av händerna eller fötterna. Hos vissa arter förekommer oralsex liksom anala samlag såväl mellan som inom könen. Dvärgschimpanser, som har sex med en individ av det egna könet, har normalt även sex med partners av det motsatta könet. Det är inte heller ovanligt med promiskuöst gruppsex.

De flesta primater kan tillfredsställa sig själva. De använder även sexleksaker. Man har observerat schimpanshonor som stoppat styva fjädrande löv mellan benen, klämt ihop låren och sedan slagit på bladskaftet med fingrarna - därmed har de skaffat sig en vibrator. Orangutang- och schimpanshonor har setts använda salivindränkta lianbitar, grenar, frukter och annat som de för in i slidan som massagestavar. Orangutanghanar har setts använda blad vid masturbation. De har med ett finger gjort ett hål i lövet och sedan trätt det fram och tillbaka över den styva penisen."

Citerat: Jen_blogg



... bara funderar lite....

Kommentarer
Postat av: sexleksaker

Bra tankar och jag håller med dig.

Jag kan inte låta bli att fundera på vad HM m.fl tänker på när dom klär sina skyltdockor av högst onaturliga former i minimala klädesplagg. Säljer dom kläder till förvuxna barn eller något? Vill dom ge alla komplex för sina kroppar? Jag handlar inte i sådana affärer iaf och därmed får man leta länge innan man hittar en affär att handla i överhuvudtaget...

2010-05-27 @ 23:53:49
URL: http://www.amorspilar.se
Postat av: Cin

Så sant.

2010-05-28 @ 09:43:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0