Dåligt

Jag inser att det är dåligt med uppdateringar här nu, men jag får helt enkelt hänvisa till tiden som jag skriver detta... de ljusa kvällarna och värmen som varit.
Jag har helt enkelt inte tid att skriva ner det som snurrar i mina tankar.
Sorry för det, jag ska bättra mig sen....

Max mun har visat sig SE värre ut än det var.
I morse när det inte längre var den minsta anstymmelse till blod kvar i jacket så syntes det att det bara var ytligt. Eftersom det var i gomen, så blödde det mycket men det har nu slutat helt.
Som tur är var det EXTREMT varmt i dag, så jag kunde tvätta av honom ute med trädgårds slangen.... med allt blod han hade dregglat ut på sina tassar, så såg han nästan ut som om han hade slaktat ngt.
Hur jag nu ska hindra honom från att få tag i pinnar vet jag inte, men jag vågar helt enkelt inte ha dem lösa ute samtidigt.
Är extremt rädd över vad som kan hända.
Om det nu var en pinne de lekte med när det hände... så är ett jack i gomen inte det hemskaste. Anledningen till att man ALDRIG skall kasta pinnar till hundar, är för att de helt enkelt kan få den riva upp hela strupen när de springer med den.
På samma sätt, som man säger att barn aldrig ska springa med klubba i munnen...
Nu är det ju dock så, att vi bor väldigt nära skog... och Max finner pinnar överallt. Gräver upp dem ur jorden, tar dem från vår ved, sliter loss dem från träden... överallt.
Munkorg skulle jag inte kunna sätta på honom heller, för jag tvivlar starkt på att han förstår att det är för hans egna bästa.
Stackars lilla snuttis Max.
Jag kommer på något... tillsvidare, släpper jag honom inte ur sikte. Han är inne när jag är inne.

Philippa har haft feber i dag hela dagen.
När vi var hemma hos min syster idag, så skrattade hon dock både högt och ljudligt trots febern. Det är en biverkning från sprutorna hon tog igår, så det går över... men det var tufft i värmen som varit idag.

Kommentarer
Postat av: Adolfkr

Stackars snutta ... pussa honom fran oss...

2010-06-30 @ 00:24:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0