Spyr!

Kidsen gillar ju alla de här programmen som brukar gå fredagar och lördagar.
Idol, körslaget och även let´s dance m fl.
De kan vara kul att kika på ibland, men hyfsat tradigt att kolla på varje fredag.
Böah!
Nu fick det vara nog för mig iaf. När de plockar in en politiker, fd alkis som ska dansa och samtidigt kunna babbla om feminism och får det mest att låta som om hon bara är avundsjuk på karlarnas muskler och kukar.
I mina öron låter vissa feminister mer som om de ville vara män!
Lika ska vara lika.... i de fall de kan prestera lika!
Är det ingen som minns hennes vingliga dagar?
De var iaf roliga.... när hon aspackad sätter sig och kissar på en biograf i Stockholm.
DET var roligt att läsa om.... vad hon övrigt har att komma med (Dans, politik eller feminism-gå ut och slicka någons fitta så du håller käften sen!) rör mig inte ryggen.

Såg underbart söta bebisbilder på FB idag... och nu vill jag att Philippa ska komma ut. Det är verkligen underbart att vara gravid, trots allt... men nu vill jag se henne live.
Jag vet att det kommer komma stunder när jag vill stoppa in henne ett tag igen, men nu vill jag bara att hon ska komma ut.
Eller... inte att hon ska komma ut nu, men att det ska vara dags.
Det skulle nämligen innebära att vi sen, förhoppningsvis, kan flytta ut till stugan. Huset kommer nästan vara klart och vi påbörjar vårt nya liv som "lantisar" ;-)
Att bo inneboende suger!!
Men jag tror att det hade sugit oavsett vem man bodde med...
Alla har olika rutiner och sätt att göra saker på.... och jag misstänker att det stör dem som vi bor hos också, till en viss del.
Att delvis vara rörelseförhindrad gör ju inte saken bättre det heller....

Idag hade vi hoppats på att komma iväg till Bauhaus för att se lite prylar och jämföra. Men så blev det inte, och nu börjar jag verkligen få panik .... dagarna när jag inte klarar av att göra saker, är alldeles för många. Det gör mig pissed!
Vi har ju ändå haft totalt tre veckor på oss nu.....morr!
Men inte så mycket att göra åt.

Minskade födointag och mer rörelser har faktiskt assisterat lite i min allmänna kroppsform. Ansiktet är inte lika plufsigt längre men jag vågar ändå inte ställa mig på vågen.

Nu har jag övertalat maken om att sätta igång Paranormal Activity. Maken vill inte se den, barnen får inte och jag vill inte se den själv... men nu ska han spela på datan i samma rum, så jag får väl ta det som sällskap (jävla fegis).

Jag skulle även uppskatta om Philippa och värkarna kunde ge med sig lite... en orgasm skulle inte sitta så dåligt. Bra avslappning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0