Aoooccchhhh!

Nu skulle man ju kanske kunna tro att jag skulle skriva om ngt som gör ont, och det kommer jag att göra oxå, men inte så ont att det förtjänar rubriken.
Det onda orsakas av graviditeten och det är bara att gilla läget sas.

Jag har ont i Fettan!
Eller ... inte ont I den, utan på den... Alltså ont i blygdbenet (Blygdbenet är samma sak som symfysen. Dvs det ben som sitter "mitt fram", under behåringen på venusberget.)


Det är ganska ömt, då Philippa liksom ligger och trycker på där så fort jag står upp.
Så jag har ont där.
No need to worry, om ett par veckor skall jag bara pressa hennes söta lilla huvud där igenom och sedan hoppas på att kroppen återhämtar sig fort så jag kan börja motionera mera :-)

I morgon är jullovet som sagt var slut.
Som ni kanske noterat, har jag deppat ihop helt pga det och absolut inte sett fram emot att ensam få leva inneboende timma ut och timma in medans maken är på jobbet och får tiden att gå.
Men nu har jag ryckt upp mig lite och skall skapa mig själv rutiner med saker som jag kan klara av (istället för att sitta och sukta efter de som jag inte kan göra).
Ta tillvara på de bra dagarna och vila extra de flesta andra dagar.
Min främsta prioritet är faktiskt kidsen.

I morgon blir det därför ett försök i att tillbringa lite tid i simhallen.
Oliwer (och Emilia) måste verkligen röra på sig, och det är det enda jag kommer på som inte kräver så stor ansträngning från mig.
OM jag har tur, så kanske jag finner mig själv ett badplagg och kan simma lite jag med. Tror min enorma hydda skulle må bra av det.
Dock har jag inte någon större lust att inhandla ett sådant där plagg, där tuttarna ligger klistrade på magen och har extra tyg för bebismagen.
Jag tänker nämligen inte vara gravid mer än max två månader till, och sen tänker jag göra det möjligt för mig att komma i min vanliga fettobikini till sommaren.
Det är även fettobikinin som jag lägger mina förhoppningar till inför morgondagen.
OM jag inte finner den, vilket jag säkert inte lär göra då det var maken som packade ihop hela huset... så blir det inte något bad för mig alls.


Min stickning skall jag även satsa på att färdigställa.
Nystanet tog slut, och jag vet inte hur jag ska kunna fortstätta på nästa. Istället för att försöka, så har jag lagt den tillbaka i påsen.
Det skulle även vara kul att kanske få lite annat mönster... typ en slät yta och jag misstänker att jag måste göra "aviga" maskor för att det ska bli det.... men hur gör man det?

Snart är tyvärr även denna söndag slut..... :-(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0