Julafton!

Julafton blev inte som vi tänkt från början( hemma hos oss), utan vi valde att fira den i Väsby då makens mormor ej går att flytta på.
Men innan vi åkte dit, så firade vi den lite med bara oss fem i familjen ohc paketöppning med förväntansfulla barn direkt efter frukost.
Milis blev överlycklig över sin Xperia och Oliwer över sin Ipod touch4. Utöver detta var det en hög med spel, skridskor, bandyklubba, presentkort m.m
De fick även pengar till skidor (skidorna var slut över allt) så nu har de en väldans massa "aktivitet" saker.

Här bodde vi innan vi flyttade ut till skogen.


Och här bor vi nu!

(Nedanför den blå fläcken syns en träd dunge, där finns nu vårt hus ist)

Tanken var att vi skulle stannat över natten där, men det blev att vi åkte hem ist. Inget snöoväder så långt ögat kan nå och det var grymt skönt att slappa med maken i soffan, framför brasan, efter att barnen somnat helt utmattade efter dagen.
Vi måste verkligen lära oss... att vid sådana här tillfällen (JUL) så är det inte idealiskt att ha en full bil när man åker bort, för den kommer vara ännu mer full när man åker hem.
Trots paketöppningen (som alla familjer gjorde innan date) så var det mängder med klappar. Här var det leksaker, mer presentkort och kläder.

Nu sitter jag här och försöker få ur mig den julmat jag åt igår, som inte längre är välkommen i magen. Tarmarna jobbar mycket aktivt med att försöka få bort de främmande objekten ;-)

GOD FORTSÄTTNING TILL ER ALLA!

Kommentarer
Postat av: Cecilia

God fortsättning på er.

2010-12-25 @ 12:34:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0