Torsdag = Snart fredag

Hela veckan har flytit på snabbt som fan.
Och redan i morgon är det fredag. Maken har avklarat sin första arb vecka efter semestern, och våra efterlängtade utemöbler kommer.
Det ÄR inte så stor grej... utemöbler.... men har man sparat ihop pengar för att köpa ALLT nytt så är det en enorm milstolpe när de äntligen kommer :-)
Jag gjorde några tappra försök till att laga parasollet, men det sket sig. Annars hade vi kunnat setat ute redan idag...

Jag har sökt och sökt vilken lampa jag vill ha i paviljongen.
Lampa är inte det roligaste att köpa så det föll sedan på att ta en likadan som dotra har i sitt rum....
Men till min förvåning, så vill hon inte längre ha sin lampa, utan hon vill ha den vi skulle haft i hallen... så jag behöver inte köpa en ny, utan tar helt enkelt hennes.
Den kommer bli super!


Liten och söt! Perfekt!

Dagen ser ut att bli mulen, men ändå inte kall så det blir till att vara inomhus och sätta upp lite lampor, speglar m.m.... sånt som vi "lämnat" ett tag för att det inte gått att komma dit.
En lampa är lätt att sätta upp, men är det snetak och tak i nock så är det inte längre så enkelt att komma upp dit.
Sen skaffade vi en stege ;-)
och tiden tickade på utan lampor och det har fungerat för det är ju inte så mörkt ute... men det börjar bli ;-)
Sen har jag ju en jävla massa tvätt oxå.... blöööö

Bror lämnade Timon och Pumba idag. De ska vara hos oss.
Vanliga fall brukar det bli kissfighter mellan dogsen när de kommer.... en kissar på ett ställe, så kommer alla andra och gör det oxå.
Ute är det ok.... värre när det sker inne... och nu i vårt nya hus vill jag inte att det skall ske.
Men bror hade inte någon annan som kunde ta änglarna, så självklart tar vi dem.
Först skulle de få vara inne i stugan, vet ju inte heller hur Déville reagerar nu efter fighten.
Men vi ska försöka ta in dem och så de får sova hos barnen.... i begränsat utrymme.

På "tjafs sidan" går det heller inte framåt.
Alla som varit med om det, vet vad jag talar om. Det är INTE lätt att kommunicera.
Jag VET att jag inte är lätt att tas med, men tycker iaf att jag kommit en lång väg genom att ERKÄNNA DET. Lite som självinsikt.
Det sjuka är dock att det utvecklats till något som är helt tagit ur fantasin, och det är det svårt att försvara sig emot. Ungefär som tidigare inlägg om att bli kallad för rasist. Nej... exakt så.
Eftersom vi trots allt är väldigt lika, så får jag bita mig hårt i tungan och tejpa fingrarna för att inte svara med samma gliringar och spydigheter via facebook på traditionellt 14is vis.
Allt detta har satt väldiga funderingar i min skalle, och eftersom jag blivit ombedd att hålla mig borta så är det så jag gör. Att få det ur tankarna är tuffare....
Med historiken över hur det alltid blir och hur tjafset alltid startar, så inser jag att avstånd är nog det enda som gäller här... även om det är kött och blod.
Jag kan inte fightas med demoner i någon annans skalle.
Skrev ett mail och försökte förklara... but noooo.... You can not enter a closed and locked door....

Funderingar gick även till hur fan min käre make står ut med mig om jag är en sådan jävla looser och bitch... och det enda jag kom fram till är att vi har sex ofta och jag kliar honom på ryggen. De delarna kanske är så ok, att han står ut med det andra.
Svaret han gav mig, var att när han ser mig tänker han bara på sex..... så resten bubblar bara in i skallen ... hrm.... Jag tror han skall få bli mer detaljerad på den punkten...
Dessutom är han, och har alltid varit, en väldigt bra "chef" och hanterar alltid situationer lugnt och sansat (kanske skulle dela med honom till andra som behöver väckas till verkligheten).

Vi är alla de vi är, genom de val vi valt.
Såg ett program på tv igår kväll, om en kille i England... Vic någonting... som klassas som Englands farligaste och kriminellaste man.
Han växte upp i slumområde och skulle kunnat skylla sin kriminella bana på sin uppväxt och bakgrund. OM det inte varit att hans bror utvecklats till mångmiljonär med rent mjöl i påsen, trots samma bakgrund.
Man är som man valt.

Kommentarer
Postat av: Emsan

Lustigt att han inte ens frågade mig, jag som saknar mina små djur;-)

Hoppas det går bra, Pumba pinkar ej numer, sätt en trosa/kalsong med en binda på Rocky, det brukar jag göra=) Då blir han så sur att han ej pinkar!



kram

2010-08-12 @ 16:31:48
Postat av: Cin

Det var skumt. Synd att du inte har ngn bil just nu annars hade du mer än gärna fått ta dem... har att göra så det räcker och blir över iaf ;-)



Det går bra med grabbarna. Eftersom någon av dem kissar överallt så får de vara ute på altan. Sover inne hos Oliwer i natt.

Har dessvärre inget att göra trosor av :-( men det löser sig.

kram

2010-08-12 @ 21:16:48
URL: http://lovelybitch.blogg.se/
Postat av: Emsan

Ja hade gärna hämtat dem annars=)



Usch vad jobbigt för er=(hoppas det går ok, säg till din bror nästa gång att han faktiskt kan kolla med mig först, oavsett vad som e mellan honom o mig älskar jag mina djur o sätter dem alltid i första hand.



kramar

2010-08-13 @ 00:26:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0