Ett till...

Jag skulle kunna göra väldigt mycket för att kunna gå en promenad i höstvädret just nu... eller åka ut till stugan och njuta av omgivningen!
Åka hem till syrran och umgås en dag....
Nä... istället ligger jag här... i sängen.... nojjig som fan efter igår och softar igen.
Alla kanaler visar repriser... efter tre veckor framför tvn så har jag sett alla.....
Animalplanet kan inte heller ens variera mellan olika repriser utan kör samma om och om igen.... so fucking boring.
Trött på allt vad skärmar är och kommer på mig själv med att försöka sova så mycket som möjligt för att få tiden att gå.
.
Sammandragningarna har lugnat ner sig från igår, men bricanylen har än så länge inte visat så mycket effekt... eller så är det det den har... att det är just därför jag inte har så många sammandragningar.
För att roa mig själv ligger jag och känner efter rörelser från Philippa, tur att jag har det iaf :-) I dag gjorde hon en volt i magen...dvs ingen spark utan tvinnade runt så det kändes... hjahah
Längtar verkligen till slutet av Mars när jag får träffa henne.
.
Ett av programmen jag följer är förlossningskliniken.
Fy fan vad grose.... men ändå väldigt intressant. Alla de små bebisarna (när de är tvättade) får det att knyta sig i magen av längtan och jag VET att det är värt all sängtid ... bara hon kommer ut frisk och kry så sent in i grav som möjligt!
.
Shit vad nice det skulle vara att bara kunna ta en fika med någon... eller kunna umgås med familjen en fredagskväll istället för att endast höra deras röster och skratt på avstånd.
Jag lär ju uppskatta vardagen på ett helt annat sätt när det här är över....
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0