Nope

Inte så mycket att skriva om idag faktiskt.

Okey då! Lite uppdateringar.

Höjer ögonbrynet lite och funderar om folk inte lärt sig vad som kommer efter sena kvällar och alkohol? Är det inte dags att sluta tänka inom sina egna ramar, och leva livet som vuxen (man kan säga att man vill vara barn, men barn dricker faktikt varken alkohol eller är uppe länge).
Men ändå... när det är dags för ett glas vin... en solig sommarkväll (ok, solen kanske är på g bort men ändå) så ta mej fan om man inte sitter aspackad efter ett par glas vin (ett glas är ett glas, två glas är ett par).
Hey... Varför drack jag inte vatten liksom?
Så jag softar lite med alkohol när det är varmt...... ett tag.

Sista chansen med poolen nu. Det hänger på den med tanke på att min käre make är på g att riva upp skiten och stänga av den för gott nu.....
Vi har provat allt.... snart!
Mening att ha en pool, om man inte kan bada i den.

Har nog sagt det förr... men jag säger det igen. Om allt går som det ska, så flyttar vi efter nyår. Ska bli så jävla skönt!! Ingen av oss vill liksom lämna stället när vi väl är där, och det är så kul att åka runt och utforska området.
Har fått erbjudande från en kunnig att kapa träden åt oss oxå, så under semestern kommer jag ha fullt upp med att fixa veden.
En jävla massa ved blir det!
Hängde nästan hela helgen vid badplatsen. Perfekt ställe för kidsen att skaffa polare inför skolstarten där.
Lite nojjig blir jag dock när Ollans "polare" visar sig vara de äldre killarna... 15 åringar.... hrm.... har han inget gemensamt med de yngra kan jag undra.....

Polacker står utanför och sliter upp grannens uppfart..... kul att de har jobb liksom!

Glömde tyvärr kameran även denna gång, men tar med den nästa gång... om jag kommer ihåg.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0