Oj vilken dag

Som vanligt på måndagar så är det fullt ös från det att jag lämnar jobbet.... så även idag ;-)
Fast idag var det nog även snäppet värre än vad det brukar vara, för det är ju löning och dags att fylla på matförrådet ;-) Jag och min käre make tillhör dem som älskar att storhandla när alla andra har gått och lagt sig... nämligen mellan 20-22 en vardag.
Stormarknaderna är näst intill tomma på folk och man kan strosa runt i lugn och ro.... underbart!

Men innan handlingen så var det först hem, fixa mat, ridning resp judo.. läggdags och sedan iväg. I sådana fall är det supersoft att ha Nonna och Nonno i grannhuset.

Jag fick även en present från min käre make idag ... hihi... finally, men den som väntar på ngt gott väntar aldrig för länge. Ipod Nano fick jag.... den gula.
Här hade jag gärna lagt in en fin bild på den, men då jag misslyckas totalt nu mitt i natten.... pga  en bajslaptop, så får jag väl fixa det sen :)
Anledningen till att jag säger finally, är för att jag fått vänta både länge och väl på den. Först ska han ha en själv, sen ska Emilia ha.... jag är alltid den som får "teknik" sist (inte skaffar jag det själv heller, för det är så trista saker att sätta sig in i....).

Men... nu har jag iaf ......

Som ni kanske förstår, så har det inte blivit ngt sytt på klänningen idag heller.... dagen tog slut.... men det finns en dag i morgon oxå.

Nu ligger min make och jag i sängen... glor på tv... eller jag menar... jag skriver här, tvn står och blinkar och min käre make har övergått från vaket tillstånd till dödsryckningarna som kommer precis innan han börjar snarka. 
Fem min sedan så talade han om att han skulle våldta mig (nice....hehe) men sen hände ingen... hrm.... 
Ah...sa ju det, nu kom snarkningarna....
Dags att nanna tror jag.

God natt!
Over and out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0