Härligt... men farligt?

Precis som ett sjölejon som legat i solen (läs torkat i solen) så kändes det underbart att duscha av sig allt snusk som samlat sig på kroppen.
Hellre tvål än pung... eh... läppsvett!
Fast för att slippa dofterna helt, skulle jag behöva duscha 4-5 gånger om dagen, och då skulle jag inte kunna göra annat eftersom jag har en del .. kropsshydda att flytta på när jag ska ta mig någonstans.
Jag bör ju inte anstränga mig.

Gjorde även tappert försök till att ansa djungeln som växt ut, men synfältet var/är enormt begränsat så jag får helt enkelt lita på att läkaren som skall undersöka mig i morgon har nödvändiga verktyg(machete, häcksax m.m) för att kunna genomföra det som skall genomföras.
När det gällde benen, så föll min tanke på hur Emilia de senaste dagarna fått assistera mig vid strump påtagning, och sedan även med tanke på att jag enbart kan beskåda mina tår.... så tänkte jag att
äh!
Fuck it...
Kan ju vara bra att ha behåringen kvar där ... lättare att dra i benen (får ju inte runt händerna) när det väl är dags för förlossningen. Saknas det dessutom gynstolar så kan jag ju alltid binda fast benen i taket ;-)

Nej, nu måste jag ringa några samtal innan yrseln sätter igång ordentligt... dessvärre slapp jag inte den alls idag :-) Redan full m a o...




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0