guten morgen

Rubriken kan ha två olika betydelser beroende på vilket språk man väljer att använda.

Fyi, tjejerna har inte varit på Emilia mer.... säger hon. Svårt att släppa då jag har egen erfarenhet av att det inte slutar.... man bara blir retad till tystnad... men som tur är så kan jag, när jag är ledig, smyga upp till skolan och se hur det går.
Får ju inte heller gå till överdrift, så jag inte gör det värre än vad det är....

Just nu sitter jag i en härligt underbar telefonkö.... köplats 5! Rösten säger det med sådant uttal att jag är övertygad om att jag hade fått saliv i ansiktet om jag stått face to face när hon säger: FFFFFfffffeeeemh!
Vart ringer jag? Jo! till den underbare underbare läkaren igen (notera den hårt ansatta ironin).

Fick igår höra om en kille som fått leukumi.
Det upptäcktes via en läkarundersökning för hälsokoll.... Läkaren statuerade med hård kritik att killens levervärden och dyl visade att han var alkoholist och rökare. Bommer...
Problemet är liksom bara att killen knappt dricker alkohol (utom ibland) och han röker heller inte.
Men läkaren fortsatte med sina anklagelser....
Då sökte killen en annan läkare, som lyssnade på honom och tog andra prover (vidare koll) och det upptäcktes då att han hade leukumi i tidigt stadium och att det var denna sjukdom som gav de resultat som övertygade läkare nr 1.
Vad hade hänt om han inte sökt ny läkare??
Nu kan han räddas, men får äta medicin resten av livet.... Men om ett par månader hade det varit försent.

Jag hajjar nu även varför folk flyr till Sverige när det får cancer..... tabletterna killen måste käka.... kostar 2000:-.... PER DAG! Men det är ändå billigare än cellgiftsbehandling.
det är ca 60000:-/ mån det.....

Jag tycker självklart att vi i sverige skall dela med oss av vår "läkarkonst" (nej just fan den har ju blivit sämre). Men 60000 hade säkert bekostat lönen för en sjuksyrrra.... eller en läkare på deltid.
De beskattar ju cigaretter för att de som röker ligger i risk för cancer (sduh) men sedan ger vi vård åt höger och vänster....
Kluvet det där... dela med eller inte dela med?
Samma sak funderar jag på psykfallen i Insider igår..... 15 år i sverige... psyksjuk.... och kan ännu inte ens tala svenska.... lever på socialen och vården.
Härligt att vi tar in dessa personer, men nekar de som kan jobba och betala för sig... eller delar familjer.

Australien hade taigt ett beslut om att neka uppehållstillstånd för en läkare från Tyskland, pga att dennes son har downs syndrom och det finns en risk att killen blir en börda för samhället vid senare år.
Kan faktiskt inte säga att det är helt fel.

Folk som arg för att alla ska ha rätt till vård här i SE.... jag argumenterar inte emot, men jag ifrågasätter då jag inte förstår. Varför skall vi ge dem vård och bekosta det ur statens (vår) ficka?
Vården är bra, ja.... men den har varit bättre.... Och jag är faktiskt främst för att ta hand om de "nysvenskar" som redan finns här, innan vi tar in fler.
Det är inte humant att ta in och ta in, för att sedan bara bunkra ihop alla på samma ställe och ge ut pengar och pengar för att sedan bara lämna dem åt förnedring.
Ja, jag anser att det dagligen är förnedring att ständigt tvingas slåss mot de förutfattade meningarna som invandrar kriminaliteten dragit över sitt folk.
Sluta ge dem gratis saker.... hjälp dem istället till att hjälpa sig själva.
Sluta även vara så korkat rädda för att bli kallade rasister! '
Man kan faktiskt vara öppenhjärtig även om man erkänner att man är svensk!!!

Och ni som utnyttjar systemet, och anklagar folk som tycker ni ska ta seden dit ni kommer, för rasister.... Om det inte passar sig, så är det ju bara att åka hem dit det var så "bra" ... eller så kanske det är just för att det var som det var, som det inte längre gick att bo där = inte bra.

... och tro det eller ej... jag satt i telekö hur länge som helst.... men tvingades ringa ett annat ringa ett annat nr där jag inte kom fram på... teletid till 09:10... Nu kom jag äntligen fram DÅ HAR DE STÄNGT TIO MIN TIDIGARE!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0