Tisdag

Oj... även om tiden går väldigt sakta, så går den iaf framåt. Av alla de "jobbiga" dagarna jag skulle jobba... så är nu enbart två st kvar :-)

Torsdagen är även den redan uppbokad, och fredag kväll. Först på lördag kan jag dyka ner i ogräset och ta bort det. På Torsdag är det nämligen först lunch med "kistatjejerna" för att disk tal på bröllopet, sedan är det hem och gå på teater som Oliwer och hans fritids har gjort.
De gör en uppsättning där Oliwer skall spela bergatrollet, och han har t o m sytt sin dräkt själv. Det rä ju bara att ladda kameran och dra dit. Ska bli så spännande!!
Sedan kommer svägerskan och vi skall testa allehanda uppsättningar samt sminkningar inför bröllopet. Eftersom klänningen som hon har... påminner mycket om en grekisk jungfru (?) så vill jag ha lockar, lite rufsigt och lite häng.... skruvar.
Behöver dock inhandla lite smink, söka efter lite stenar och lite pärlor :-) Om panduro hade öppnat, så hade det varit super.....
Självklart kommer jag ju sätta in bilder på resultatet :-)

Men som sagt... nu ska jag då först jobba två dagar innan dess...

****
13:15
Fan vad nice! Iaf emellanåt... lite mer att göra i dag. Lite kunder som kommer och lite varor att packa upp... så tiden har inte tickat riktigt lika sakta, och jag har enbart hunnit med en modell av mönster på navel ludden :-) Det enklaste :-)

Just nu pissnödigt som fan, men min kollega är på lunch så jag vill inte störa. Kämpar med knip musklerna en liten stund till iaf :-) krisar det så springer jag... lovar :-)

****
15:39
Nu går tiden väldigt sakta igen.... :-(

Wooohoooo... hör Tarkan på musik i food courten... Minnen från min och Mattes första Turkiet resa .... 2-3 år senar kom även musiken fram till Sverige... men då hade vi redan lyssnat sönder Tarkan.

****

Kommentarer
Postat av: Sussie

Åhh låter som en fullbokad vecka men ändå som om mesta delen av det som ska göras är riktigt kul saker. Ser fram emot attse bilder på berga troll och grekiska jungfruar, typ sköna Helena eller Afrodite då !?



Kra

2008-05-27 @ 10:23:30
Postat av: cin

Japp, man är aldrig så upptagen som man är när man är ledig, även om det klingar helt fel.. haha.



Precis, där var namnen jag sökte! Nu ska jag surfa efter bilder så jag kan visa "bruden". Hon lär ju vilja ha ett ord med i saken oxå ;-)



kram

2008-05-27 @ 10:56:29
Postat av: Sussie

Åhhh va kul, hoppas du hittar vad du söker

2008-05-27 @ 15:19:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0