Nu har jag gett mig attans på förändring.

Ok... soppan idag gick sådär... glömde äta den :-( haha... medvetet eller undermedvetet... hrm... självdiciplin har aldrig varit en stark sida hos mig :-) Men skam den som ger sig.
Nu har jag gett mig attan på att inom ett år... eller iaf ett år från nu, så skall jag ha gått ner i vikt... tränat upp kroppen och behållit vikten i minst 6 mån... sen ska jag belöna mig själv med ett par nya booobs!
Eller jag kanske borde använda mig av "ett par boobs" istället för ett par nya boobs...

Var med Emilia nere vid vattnet idag, där Athene älskade att gå... Och introducerade Déville för vatten i sjöform. Tyson stod som vanligt en bit upp och aktade sig noggrant för att vidröra vattnet...
Men Déville hade inte riktigt koll på vad det var, annat än att det verkade extremt kul ...
Jag kastar en pinne i vattnet, och Déville kastar sig ut efter den... för att sedan tvärvända i ren chock och panik över att marken gav vika och gjorde honom blöt.... hahaha... både jag och Emilia asgarvade åt synen.

Hade tänkt jag skulle hinna med en vända till Hagen oxå, men kl är förmycket så jag tänkte att vi tar det i morgonbitti istället.
Dock tänkte jag ju inte på att jag itne har någon bil... men jag får väl helt sonika ta mig en promis dit (huga ligen... Veeeet ni hur mycket Déville drar i kopplet???)
Men som sagt... träningen skulle ju faktiskt sätta igång nu ;-) "vad kommer du med för ursäkt denna gång då Cina" huh??

I morgon skall jag även baka, ha service på pannan (Nej, inte pannan som i huvudet men om du behöver kan jag säkert fixa dit ngn åt dig... för att serva din) och fixa inför möhippan samt föreningsdagen i skolan på lördag.... Sen är det festa (lördag kväll) som gäller....
Tror ni jag klarar mer än en öl? Haha... ok... lättpåverkad, men iaf billig i drift ;-)

I morgon är det fredag ;-)

ps... matte ligger i soffan framför tvn och snarkar (surprise) och ljudet växlas med Déville som ligger och "snuttar"... ds

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0