Nice med gårdagen...

Grillen funkade perfekt.
Maten var supergod och sällskapet underbart.
Lilla charmtrollet har blivit så stor, och är så fruktansvärt söt.

Fick även höra om deras problem med bygglov.
Att de "statligt anställda" inte bara har lyckats slarva bort deras ansökan tidigare, utan nu behagar idioterna inte ens svara på förfrågningar. Man kan ju tro att det enbart är en person som arbetar där....

Ok om det är mycket att göra (sluta med msn och bloggläsning, så kanske man får lite jobb gjort oxå) men man kan väl för fan hänvisa till någon istället för att bara skita i att svara.
Man är trots allt statligt anställd och skall göra sitt jobb.
 
Nu ska de iaf gå till högre instans så de kan få ett svar någon gång. Vill/kan man inte göra sitt jobb, så är man på fel ställe.... Dags för gubbarna att gå i pension...

Hur som, nästa grillning blir hos dem :-) Och förhoppningsvis har de kanske fått veta om de kan eller inte kan bygga ut tills dess....

Snackade även om att göra en återtripp till "vårt" ställe.
Det var ju inte så exploaterat när vi var där, och det skulle vara så kul att göra en repris nu ett par år senare (typ 10 år senare) till samma ställe för att se om man känner igen sig eller inte.
När vi var där, så sprang jag och Mia runt och roade oss i de påbörjade stommarna som skulle bli hotell (ja, vi betedde oss som barn, men vi hade inga barn då ... hahaha... och det var för övrigt ganska så dött på stället så vi roade oss så bäst vi kunde. OCH VI LYSSNADE PÅ KENT!

Hur som, en kort tripp till stället är bokat! När är inte bestämt, men vi ska iaf åka dit igen utan kids (undrar om bonden Anders finns kvar... hrm.... )

***

I kväll blir det dags för grillning igen. Peggy och Thomas kommer över med sina boyz!
Det är ngt special med min man... när det gäller barn. Han har så bra hand om dem och de känner sådan trygghet hos honom att de inte är så skygga eller blyga.
I love mi man! Man behöver aldrig vara orolig över att han ska bete sig oansvarligt i närheten av barn.

***

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0