Måndag....

I morse var det väldigt tungt att kliva upp.
Natten bestod av mycket vaka... först för att kunna somna, och sedan av konstant väckning av en snarkandes man. När morgonen sedan kom var jag helt slut.... knappt en blund i ögonen, och kunde inte annat än att bara grina och grina ... så jag gick och lade mig igen.
OM jag inte gjort det, så hade kvällen inte varit trevlig.

Ska baka i kväll, samt har så mycket att tala med kidsen om .. eftersom vi varit borta och kom hem så sent igår att jag inte hann höra på hur de haft det, och vi hann inte berätta hur vi haft det.

Missade jag att nämna min fot efter helgens bravader?
Ok... den är svullen och blå!!
Varför? Jo.... alla var ju lite småluriga på kvällskvisten och försökte trängas på en altan av lite större modell - men ändå trång av allt folk.
En tjej till höger om mig, har på sig spetsiga , vassa klackar... och jag känner hur hennes ena klack snuddar vid min lilltå på höger fot.
Resultatet av det blev ett smärre vrål av mig, tills jag insåg att hon missat mig med en hårsmån (annars hade jag haft hål i foten istället) och vi börjar skratta av reaktionen...
... Varpå hennes make, som står på andra sidan om mig - med ryggen emot - i samma veva tappar balansen och stabiliserar sig genom att ta ett steg bakåt med all tyngd i hälen.
- Denna häl landade rakt på min fot med grym kraft.
Så jag tjuter till igen...

Ingen av oss tänker så  mycket mer på detta (alkohol kan ha den biverkningen) förrän jag kommer hem till huset och tar av mig skorna. Foten är knall blå och svullen utav bara helvete!!!!

Inget är brutet eller så, han lyckades bara pricka smällen rakt på en åder som krossats och sprutat ut sitt innehåll under huden på min fot.
Ont? Ja... som ett blåmärke som man konstat trycker på, då skorna ligger över precis där :-)

Den blå tonen har idag inte lika hård koncentration vid skadan utan har numera smetat ut sig över hela ovansidan av foten... svullnaden sitter lite kvar dock.

Så det var det som hände med min fot ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0