Tysnaden gör ont i öronen...

Klockan är inte så extremt tidig... men det märks klart av att de som har semester resp sommarlov, sover skönt kvar.
Det är så tyst i huset så det gör ont i öronen.... :-( Orättvist!!

Ahhhhhhhhhhhhhhhh!!!
Jag får sådan extrem lust att ta en visselpipa och smyga in i vårt rum... ställa mig vid sängkanten och vissla utav bara helvete.
Inte för att vara elak hans första sk semesterdag... utan för att jag själv skulle få det lite roligare så här nu på morgonkvisten.
Eller... visselpipa kanske är lite väl taskigt. En hink med vatten istället. ISvatten!!
Sängkläderna skulle ändå behöva slitas ur för tvättning, så vad spelar det för roll om de blir lite blöta... hehe... eller mycket blöta!

Till nästa år måste jag verkligen ha det så att även jag kan vara ledig. Jag menar.... vara ledig 2v på 2 år börjar faktiskt kännas av nu....

Nu har jag funderat ännu mer, och det som förbryllar mig mest just nu är varför allt ska vara så förbaskat dyrt.
Vårt hus ex... det är massor som vi behöver/vill göra med det, men totalsumman blir gastronomisk, och det känns itne alls kul att lägga ut dessa pengar när man ändå inte har som planer att i längden bo kvar.
Sen är det prioriteringen.
Vissa saker skulle man vilja göra bara för att det piffar upp huset, och vissa saker måste göras i ren underhållnings syfte..
Det är inge kul .... Tänk om man kunde fixa allt själv!!!

Vad tror ni t e x... .
Att Matte frivilligt och med rätt inställning tar och rensar ur allt vårt skräp som vi har liggandes (det vi inte använder) så vi inte behöver ha det så meckigt? Näääää
Eller.... självklart skulle han kunna rensa ur.... men skulle jag lita på att han rensade så som jag tycker... haha... Nej, se... vissa saker måste man bara göra själv!!!
Allt jag behöver är... tid.

***
Igår när vi skulle stänga... så hade en arb kamrat setat med kökskund i över 2 timmar.... ritat. Donat.
Vid stängning (19:10) så reser han sig upp och vi tjejer har då redan förberett kassan och dyl, så allt annat är klart....
Jag byter om.... och ska precis gå, när jag vänder mig om och släcker lamporna.

"Tänder du dem igen" säger denna herre då, som tydligen skulle stanna kvar ännu längre.... Så jag tänder skiten igen, och när jag kommer ut så säger han
- " Jag hade inte sparat köket jag ritade, så när du släckte försvann det"
Holy fuck!!!
Två timmars arbete borta pga min lampsläckning som alltid sker vid stängning.... Fy på mig som följde rutinerna! Men ack så fruktansvärt tragiskt om det han setat med verkligen inte sparats som backup eller ngt....
Vem f-n sitter och jobbar och sedan går därifrån, med ngt så viktigt som ett kök... UTAN ATT SPARA!!!?????
Jag hoppas verkligen att det löser sig... och jag... Ja jag har släckt lamporna för sista gången!

Nä... nu ska jag tillbaka dit jag kom ifrån igår kväll... ska stå där och rulla tummarna, pilla lite i naveln och kanske ev serva ngn kund eller ngt.
Hoppas det blir fint väder så surkarten håller sig borta iaf .... :-) De är så jobbiga att ha i butiken när de bara gnäller coh gnäller.

Så ... Ha en underbart solig fin och supernice dag alla mina vänner!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0