Gäsp...

Hade inte någon som helst lust att gå upp i morse... kan väl knappast finnas ngt viktigare än att sova?
Sedan kom jag på, att jag kan faktiskt lyckas väcka hela familjen med ett BANG! Genom att dra igång städningen hahhaha... då var det lättare att kliva upp.

Mattias sa till mig här om dagen, att det kanske blir lite fel när jag "hälsar och grattar" hans arb kamrater... fniss... för att det får ju dem att tro att jag är trevlig... haha!
Nej, är det något som jag har lärt mig.... så är det att inte falla för lusten att vara "trevlig" i andras ögon. Se vad det lett till hittills! Den som inte kan ta mig för den jag är, kan helt sonika dra åt..... !!!
Men det betyder ju faktiskt inte att jag är otrevlig eller elak.
Den tiden är förbi den med.
"Bry dig inte om henne, hon är född elak" Var det en vän som sa en gång i tiden.... Och det stämde då.... för var jag inte det minsta rädd för konflikter (om det inte var med syrran, för henne ger man sig inte in i en fight med..  inte jag iaf).

Om man ska gå omkring och vara otrevlig och elak, så innebär det en jäkla massa konflikter om saker och ting.... för det går inte att bara häva ur sig saker och sedan tro att det slutar där..... Det blir alltid konfliker och det pallar inte jag.

Jag vill bara vara jag. Som alla andra. JAG!

Kanske hinner jag med en liten solning på baksidan innan jag drar igång... he he.... Badkläder är ju faktiskt inte något plagg jag uppskattar att sätta på mig runt folk.... allra helst inte nu.
Mitt kämpande (yeah right) att gå ner i vikt, har fått mig att öka 2 kilo i stället.... hahaha. Så går det för mig.... Och mitt alldagliga pendlande har gjort kostymen... hrm... ja vad ska man säga... väldigt anpassningsbar...

Nu ska jag inte få det här till någon "åh det är så synd om mig" inlägg.... för det är inte min mening. Tro inte att jag vill ha medlidande, var och varannan människa lider av övervikt.
Jag delar helt enkelt bara med mig av mig själv, och konstaterar sanningen.
Har själv aldrig varit en av dem som klarar av att sitta och lyssna på "vänner" som ständigt tycker att de är tjocka, enbart för att får kommentarer om motsatsen.....
Däremot tvivlar jag starkt på att det finns tjejer som är 100% nöjda med sig själva.... och de som är det, är bara fake divor.
Människan är aldrig nöjd, det är därför den är konstruerad så att man utvecklas till att förgöra sig själv....

Huga, vilken böjning på texten det blev... men så blir det när man bara skriver det som kommer in i skallen. Snurrigt och förvirrande hoppande mellan olika kategorier.

Fortfarande grymt imponerad över chefen som kallade en kund idiot och bad henne gå från affären! You go!!! (ps.... kunden gick till personangrepp, så det var inte obefogat.... men många chefer skulle ändå inte göra så)
HYLLNING TILL CHEFEN - och även syrrans backup när kunden muttrade.... hahhahahahahaha!!!

Nu ska dammsugaren fram och familjen väckas som på det härliga Pernängs sättet.... Med dammsugaren i högsta hugg!!

"Nu ska det bli ett party,
Vi gör oss klara för ett party...
Det blir en ladidada, dagen lång feckefest"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0