Ahhhh

Sträcker på mig!!!
knak knak

ÄNTLIGEN börjar ryggvärken släppa.
Helt handikappad har jag känt mig, och redo att kvittera ut en rullstol.
Meeen efter regn kommer solsken, och skam den som ger sig ;-)

Helgen passerade med hjärnan full av kreativitet, kroppen som inte hängde med och resultatet blev en jävla massa smycken och nybakade bullar ;-)
Adventsfika, för att göra av med lite bullar, gick av stapeln i söndags.
Mysigt!
Ang julpyntet, som jag alltid brukar ha massor massor av, kom vi fram till att OM vi skulle sätta upp det så som vi brukar... så kommer vi tvingas åka till vet akuten flera gånger om. Déville kommer troligtvis äta upp allt.
Så enbart lite prydnader åkte upp, resten får ligga kvar i lådorna.

Det blir mer och mer skakigt på jobbet, ovisst inför framtiden. Saker, oundvikliga, är på väg att hända... måste ha ett nytt jobb.
Misstänker att det går en aningens bättre om jag släpper desperationen, och enbart söker de jobb som jag verkligen vill ha. Möjligheten att ligga på då är annorlunda. Möjligheten att verkligen visa mitt intresse för jobbet som jag sökt.
Nu i mitten av December kommer jag även få veta om jag kommer in på de studier jag sökt. 4 terminer studier heltid kontra heltidsjobb... blir tufft... men jag måste bara få använda hjärncellerna igen... blir galen annars ;-)

Tänkte jag skulle tagit en bloggpaus, men inser att jag kommer inte kunna hålla mig borta från att skriva... så jag lägger väl in ett inlägg då och då ;-)

Men nu... nu är det dags att gå ut med dogsen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0