Blogg som tilltalar!

Nästan varje dag kommer kommentarer från folk som inte har något intressant att skriva. För mig alltså, jag ska inte säga att det inte är intressant för någon att skriva om mode och smink... men för mig är det inte intressant läsning att läsa om dagens outfit eller vad de shoppat ( då varenda inlägg handlar om shopping) dagen till ära.

Men idag... idag fick jag ett kort inlägg... sa inte så mycket. Ett inlägg som jag annars brukar rata då det inte är skrivet med antydan till vad jag skrivit....
Men jag kikade in.....
OCH FANN EN ROLIG OCH INTRESSANT BLOGG!!!! Till min stora förvåning!!!!
En blogg med HUMOR!!!!
Självklart så föll alla mina tvivel direkt när jag såg en bild på en tjej.... som kallades för mördare och beskrivningen till varför just hon såg ut som en typisk mördare... pga sina stilettklackar... hahahahaha... I so love it!!!

Läs ni oxå: http://bigbazz.blogg.se/index.html

It´s really fun!!!!


Kommentarer
Postat av: Bäzz 2

Okej, jag fattar vinken. Du nöjer dig inte med att vara med på listan "folk vi beskyddar från allt ont (i den mån vi vill och kan och förutsatt att de bjuder på bulle och en Red Bull efteråt)" utan du siktar högre än så.



Grattis! Du är kvalificerad till listan "Folk vi älskar och skyddar med våra liv! (Så länge det inte gör ont och under förutsättning att de bjuder på Red Bull och ser bra ut.)"

2008-08-22 @ 11:46:39
URL: http://bigbazz.blogg.se/
Postat av: Anonym

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=1458

2008-08-22 @ 12:02:26
Postat av: Nillo

Håller mig till din.......mer intressant

2008-08-22 @ 14:21:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0