Wow... nice väder idag igen.

I går kom lofi hem från NY, och det var som julafton hemma. Oliwer fick sitt efterlängtade Indiana Jones lego och Emilia (även Oliwer) fick sådana där rullskor... med hjul i hälen. Emilia fick även en massa kläder och liten sminkväska med smink.
Jag fick nya pjuck... asacoola :-)... Svarta "skate" stuk, med rosa små detaljer. Även detaljer så som små små döskallar vid snörena, av metalla. Satt perfekt, Lofi är bättre på mina storlekar än jag själv är. Fick även en supergod parfym, Jennifer Lopez... ingen aning om vad den heter, men flaskan är som en "klutt".

Så skönt att äntligen ha honom hemma igen!!!!! Fick lite uppdateringar ang framtiden oxå... hehe... ska bli enormt spännande :-)

Den 8e Maj är det dags igen... ska på arb intervjuv för arb i väsby.
Denna gång är jag inte lika beroende av hund på  jobbet, utan kan klara mig om jag har möjlighet att sluta tidigare och åka hem på lunchen... Hoppas jag får det, och hoppas inte frågan kommer upp hur mitt liv ser ut om 2 år... haha... vad ska jag säga, jo... jag hade bara tänkt jobba så länge... hihi... Newee! Man vet ju faktiskt inte vad som händer.
Ena vägen - Flytta inom rimligt avstånd
Andra vägen - Flytta vart som bara vi får det billigare och bättre livskvalitet
Tredje vägen - Sälja allt och flytta utomlands.
Allt hänger på vad som sker de närmaste veckorna... Känns jättespännande, som att ha visst antal kort på handen och det man drar det gör vi....
Ole.... Dole..... Doff......

Solen tittar ju fram mer och mer och jag hoppas vädret håller i sig även till Valborg, då bär det av till sommarstugan igen :-) Sedan MÅSTE vi bara styra upp den där efterlängtade och omtalade middagen med våra vänner... Det är myckte nu... men middag och vin är ngt jag längtar efter... .niiiiice! Hörde om ett ställe i stan där man får äta hur mycket glass man vill (mjukglass) för 49:- MÅSTE DIT!

Kommentarer
Postat av: Sussie

Vad härligt att det verkar som det finns en ljusning på allt och drömmar kan gå i uppfyllelse.

Härligt gott det lät med mjukglass och så billigt hmmm jag som skulle sluta med sånt men men.

Sköt om er

2008-04-24 @ 15:03:41
Postat av: Cin

Ja... om inget oförberett händer nu, så kommer förändringar ske... underbart!
Mjukglass... mmm... kanske skulle manfundera på att köpa en maskin... hehe
kram

2008-04-24 @ 15:36:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0