Söndag :-)

Uppe relativt tidigt idag... ska hinna med skogspromisar med dogsen innan det är dags att åka till jobbet. Förväntar mig mer kunder idag, då solen (iaf inte ännu) inte kikar fram och några få regndroppar har funnit sin väg ner till jordens yta.

Mattias har dragit fram hojjen och börjat putsa den... snart kanske jag åker bil med stereo till jobbet... haha... vilken lyx. Får se om vi tar hojjen till Hoverud eller om det är bilen.....

Inga övriga uppdateringar gällande våra "kort" ännu....

Ibland förstår jag mig verkligen inte på människor. Vad är det som orsakat denna respektlöshet och mottot "sköt dig själv och skit i andra". Många verkar rent av itne kunna göra saker för andra om det inte har med ngn form av vinst. Och de bara kör över och utnyttjar folk till sin egna vinning....
Kanske var det så även förr.... men jag tycker det kommer ut över lag lite var stans. Kanske inte baren och tonåringarna skulle ha den attityd de har idag om föräldrarna inte hade den. Om föräldrarna visar andra människor respekt, så borde det ju smitta av sig på barnen.... ?? Eller?
Samma sak så förstår jag verkligen inte hur man som förälder kan sitta och försvara sitt barn, när barnbarnen bevisligen far illa av det.

En vän till mig... lever sitt liv i "highspeed", hyperenergi så det sprutar om det. Oavsett om hon är arg, ledsen eller glad. Anledningen till denna super highspeed är baserat på andrum....
I hennes liv finns inget andrum.
Det finns ingen avkoppling eller delning på bördan gällande hus och hem.

Hennes barn (3st) behöver alla extra tillsyn, övervakning och uppmuntranden. De behöver extra tid och är infektionskänsliga... vilket är en tung börda när man är ensam.
Detta vägrar kommunen ställa upp med. Inte ens hjälp i skolan så hon kan söka jobb och försörjning åt sig och barnen...

Myndigheterna låser fast henne med en jävla idiot (barnens far) som aldrig är hemma, och bränner pengarna som skall gå till räkningar, på saker till sig själv.
Hur kan han vara så respektlös mot sin familj?? Mot sina egna barn? Vill han verkligen så brutalt göra dem hemlösa? Varför hjälper inte hans föräldrar till???

Många tankar går till min vän, som så tappert kämpar... fast i all missär tidigare tillsammans med barnen haft en ljuspunkt. Något som gjort att de lättare klarar av vardagens problem och motstånd.
Nu har denna fruktansvärda idiot, som myndigheterna tvingar henne och barnen att leva med... tagit även den ljuspunkten. 
Ljuspunkten måste säljas för att täcka de kostnader han dragit på sig istället för att han säljer ngt av sitt eller går till sina föräldrar och tigger pengar. Min vän och hennes barn förlorar det som betyder så mycket för dem....
Mina tankar går till dem.
Och jag hoppas, hoppas innerligt att hennes tillvaro snart får en putt i rätt riktning (En bra start vore om han kunde inse vad han gör för skada och helt sonika dra!!)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack min vän, det känns svårt just nu, hans föräldrar tycker att han som jobbar och harvar måste ju kunna få unna sig nått . Varför ska man annars jobba och harva runt

2008-04-27 @ 10:06:42
Postat av: Cin

De skakar av sig ansvaret genom att "okeya" deras sons handlingar... men skiter i hur deras barnbarn får lida av hans handlingar!

2008-04-27 @ 12:25:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0